Inschrijven op de nieuwsbrief

Saturday Night Wintercafé

Saturday Night Unlimited -


De foyer van Theater aan het Spui is het kloppend hart van het Winternachten Festival. In dit Saturday Night Wintercafé ontmoeten de schrijvers hun publiek en vice versa. Uw festivalgids en presentator Francis Broekhuijsen maakt u wegwijs in het programma. Hij zorgt met zijn gasten voor een aangenaam huiselijke sfeer.

Uiteraard kunt u in het Wintercafé onder het genot van iets te eten en te drinken rustig bijpraten; er is muziek multi-instrumentalist Michalis Cholevas en van DJ Socrates; u kunt schrijvers ontmoeten tijdens de signeersessies bij Van Stockum Bookshop. Het Cultureel Persbureau zal verslag doen - loopt u vooral bij hen langs om uw festivalgedachten met hen te delen!

Signeersessies bij Van Stockum Bookshop:
21.00–21.30: Tommy Wieringa
21.45–22.15: Dorit Rabinyan & Bas Heijne
22.15–22.45: Olga Grjasnowa
23.00–23.30: Rodrigo Hasbún & Colson Whitehead

Bij de Poëziemachine van de Haagse grafisch ontwerpster Roos Laan kunt u uw gedachten laten omvormen door een voor u op maat gemaakt gedicht. Waan u een heuse dichter, want mens en computer versterken elkaar.

Het Saturday Night Wintercafe is dé plek om samen met Francis Broekhuijsen als uw gids, of rustig in uw eentje, even uw route van de avond te bepalen.