INFORMATIE VOOR DE PERS

Foto's die u t.z.t. via deze site overneemt zijn - tenzij anders vermeld - vrij van copyright indien geplaatst in relatie tot het Winternachten international literatuur festival Den Haag. Vermeld bij gebruik van de foto de naam van de fotograaf. Van sommige deelnemers kan geen foto in hoge resolutie worden gedownload.

Enkele weken voor de start van het festival zijn portretfoto's van festivalgasten beschikbaar. Kies uit de lijst om een foto in hoge resolutie te downloaden. 

Het affichebeeld van Winternachten festival is vrij voor publicatie indien vermelding van: Winternachten/foto Stephanie Jager, Jager & Kokemor Photography, ontwerp Eindeloos 

Klik op de links, een nieuw browservenster opent. 

posterbeeld, staand

posterbeeld, liggend

vignet 'W'

logo Winternachten international literatuur festival

 

Photo call winnaars Jan Campert-prijzen en Jonge Campert-prijs-winnaar met burgemeester Pauline Krikke en wethouder Robert van Asten.

Fotobijschrift: Vlnr Robert van Asten, wethouder Mobiliteit, Cultuur en Strategie van Den Haag, burgemeester van Den Haag Pauline Krikke, winnaar Jonge Campert-prijs Mirle Wittekoek, winaar Constantijn Huygens-prijs Nelleke Noordervliet, winnaar J. Greshoff-prijs Marja Pruis, Aad Meinderts, voorzitter van de Jan Campert-Stichting, winnaar van de Jan Campert-prijs Annemarie Estor, winaar van de F. Bordewijk-prijs Jan van Aken.

Naamsvermelding fotograaf verplicht: Serge Ligtenberg.

 

 

Deelnemers: