Inschrijven op de nieuwsbrief

Spoken word door Elten Kiene tijdens Embassy Festival

Elten Kiene - foto Willem de Kam
Elten Kiene - foto Willem de Kam

Zaterdag 7 september, 15:40 uur, Embassy Festival, Lange Voorhout in Den Haag: Elten Kiene geeft een spoken word performance op het Container Stage, als vooruitblik op de Winternachten-editie van Woorden Worden Zinnen in PAARD op 16 januari.

Elten Kiene barst van de creatieve energie die hij als rapper en spoken word artiest op geheel eigen wijze met zijn publiek deelt. Als oprichter en samensteller van talloze woordkunst-initiatieven waaronder Woorden Worden Zinnen en als gedreven workshopcoach heeft Elten een stevig aandeel in het vormen van de spoken word scene.

Elten geeft graag les aan jongeren op middelbare scholen of aan jonge schrijvers die podiumambities hebben. Het samenbrengen van verschillende werelden, met de woordkunst als belangrijkste onderdeel, loopt als een rode draad door al zijn werkzaamheden. Elten is het komende seizoen te zien in Paard tijdens de Woorden Worden Zinnen-avonden op onder meer donderdag 12 september en, met een WWZ Winternachten festival-special, op donderdag 16 januari.

Geplaatst op: woensdag 4 september 2019