Ga naar de inhoud
NL EN menu

Met korting overnachten in festival hotel Novotel The Hague City Centre

Tijdens uw festivalbezoek op vrijdag 19 en/of zaterdag 20 januari 2018 zeer comfortabel overnachten in het 4-sterrenhotel waar ook alle schrijvers verblijven?

Winternachten Festival-bezoekers overnachten met korting in Hotel Novotel Den Haag City Centre, tegenover het Binnenhof gelegen in de sfeervolle Passage - op vijf minuten lopen van Winternachten-festivallocatie Theater aan het Spui/Filmhuis Den Haag.

Handig: er is een parkeergarage voor hotelgasten; haltes trams en bussen naar stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor op 150 meter van de hotelingang.

U betaalt per nacht € 92,- voor een éénpersoons- of € 102,- voor een tweepersoonskamer inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Exclusief toeristenbelasting van € 3,40 p.p.p.n.

Neem om te reserveren contact op met het hotel via 070-3108866 of stuur een email aan H1180-RE@accor.com, onder vermelding van Winternachten Festival.

Novotel Den Haag City Centre is een 4-sterren hotel, prachtig gelegen in de chique Passage. Vanwege de centrale ligging in het hart van de Haagse binnenstad is het hotel ideaal voor een weekendje weg. In de directe omgeving van het Novotel vind je attracties zoals het Binnenhof, winkels, musea en restaurants. Vlakbij het politieke centrum, internationale bedrijven, ambassades en overheidsgebouwen is het hotel ook zeer geschikt voor een zakelijk verblijf. Tevens zijn er mooie faciliteiten voor vergaderingen, bijeenkomsten of feestjes en een prachtige fitness. Overal in het hotel is gratis wifi. Het hotel beschikt over een moderne en gezellige bar voor een drankje en een (tapas)hapje.

Passage
Het hotel bevindt zich in de Haagse Passage. Dit is het enige nog in Nederland bestaande voorbeeld van dit type overdekte winkelstraten, dat in de tweede helft van de 19e eeuw in de grote steden in trek was. De Passage behoort met de passages van Milaan, Moskou en Brussel tot de mooiste, nog bestaande winkelgalerijen van Europa. Het UNESCO-monument bezit een prachtige uitstraling met z'n arcades, glazen koepels, loopbruggen en bewerkte gevels.

Website:
Hotel Novotel Den Haag City Centre, Hofweg 5-7, 2511 AA Den Haag

geplaatst op: woensdag 21 december 2016