Inschrijven op de nieuwsbrief

Kom naar ons UIT Festival-paviljoen: kortingstickets Winternachten 2020 en 070 Series, en Boek van mijn leven-quiz

Writers Unlimited nodigt je UIT Festival Den Haag 2019
Writers Unlimited nodigt je UIT Festival Den Haag 2019

Om 25 jaar Winternachten festival alvast te vieren, heeft Writers Unlimited zondagmiddag 8 september op het middenpad van het Lange Voorhout een prachtig paviljoen met mini-podium.

Tussen 13:30 en 17:30 vertellen hier schrijvers, dichters, Winternachten-programmeurs, leerlingen van middelbare scholen en Cultuurmarkt-bezoekers in de quiz 'Boek van mijn leven' over een favoriet literair werk. Raad de titel en win een vrijkaart voor de Winternachten festival-avond op 17 of 18 januari in Theater aan het Spui!

In het Writers Unlimited-paviljoen, bij de kassa's van Het Nationale Theater en online via www.hnt.nl zijn gedurende de Cultuurmarkt op 8 september tickets verkrijgbaar met extra UIT Festival-korting voor de Winternachten festival-avonden Friday Night Unlimited op vrijdag 17 januari en Saturday Night Unlimited op zaterdag 18 januari.

Deze UIT Festival-kortingsprijs van 15 euro per avond geldt uitsluitend tijdens de Cultuurmarkt. Vanaf 9 september geldt een early bird-prijs van 21 euro en vanaf 27 december de jubileumprijs van 25 euro. De Unlimited-avonden bieden elk rond dertig actuele literaire gesprekken, interviews, voordrachtoptredens en filmvertoningen met tientallen Nederlandse en buitenlandse auteurs in zes zalen van Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. Een ticket biedt toegang tot alle zalen, de bezoeker kiest zelf zijn route. De gesprekken en interviews zijn deels Nederlands- en deels Engelstalig.

Ook zijn in het Writers Unlimited-paviljoen kortingskaarten voor 7 euro verkrijgbaar voor de eerstkomende editie, vrijdag 20 september, van de maandelijkse Writers Unlimited-avonden in de Centrale Bibliotheek Den Haag: schrijver Abdelkader Benali spreekt dan met maar liefst acht schrijvers en musici uit Zuid-Afrika over Afrikaanstalige literatuur, kunst en muziek. De avond vormt de opening van de vierde Week van de Afrikaanse roman (20-29 september).

Writers Unlimited brengt schrijvers, dichters, denkers en wetenschappers uit de hele wereld met elkaar in gesprek over literatuur, kunst en samenleving. Sinds 1995 organiseert Writers Unlimited jaarlijks het Winternachten internationaal literatuurfestival Den Haag en sinds 2008 maandelijks een actueel gesprek met auteurs of wetenschappers in de Centrale Bibliotheek Den Haag. Het festival groeide uit tot het belangrijkste internationale literaire evenement van Nederland met programma's in theaters, bibliotheken en scholen verspreid over Den Haag.

Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2019