Inschrijven op de nieuwsbrief

Writers Unlimited zoekt per 1 mei 2020 een (artistiek) directeur

A free mind, Caribbean style, donderdag 16 januari 2020 in Bibliotheek & Cultuuranker Ypenburg tijdens Winternachten internationaal literatuurfestival Den Haag 2020. Met Tipiko Den Haag.  - foto Michel Porro
A free mind, Caribbean style, donderdag 16 januari 2020 in Bibliotheek & Cultuuranker Ypenburg tijdens Winternachten internationaal literatuurfestival Den Haag 2020. Met Tipiko Den Haag. - foto Michel Porro

No English text available

Met duizenden bezoekers manifesteert het Winternachten festival - de 25e editie vond plaats van 15-19 januari 2020 - zich op steeds meer Haagse locaties voor nieuwe publieksgroepen. Writers Unlimited maakt ook maandelijks programma's in onder meer de Centrale Bibliotheek Den Haag en organiseert jaarlijks voor honderden leerlingen van Haagse middelbare scholen lessen en workshops in het lezen, schrijven en voordragen van gedichten. Tijdens het festival presenteren de leerlingen hun werk aan het publiek.

Writers Unlimited geldt nationaal en internationaal als toonaangevende literaire organisatie en werkt voor zijn programmering samen met organisaties binnen en buiten de cultuursector, in Den Haag, landelijk en internationaal.

Writers Unlimited is een kleine en efficiënte organisatie. De (artistiek) directeur en de zakelijk leider hebben elk een dienstverband van 0,8 f.t.e. Er is een jonge groep freelance redacteuren en programmamakers. Een productieleider en het hoofd communicatie worden zes maanden voorafgaand aan het festival aangenomen. Voor de Writers Series wordt samengewerkt met freelancers voor communicatie en productie. Er zijn adviseurs op het gebied van literatuur in specifieke landen en regio's, stagiairs en vele vrijwilligers. De complete vacaturetekst vindt u hier.

Posted on: Wednesday 5 February 2020