Inschrijven op de nieuwsbrief

Trompette de la Mort

Trompette de la Mort - Winternachten festival 2022 - maker: Trompette de la Mort
Trompette de la Mort - Winternachten festival 2022 - maker: Trompette de la Mort

Kunstenaars Bruno Ferro Xavier da Silva en Gwen Stok werken samen onder de noemer Trompette de la Mort sinds 2014. Hun kunst heeft een macabere maar speelse uitstraling, alsof je de eregast bent onder de kannibalen, terwijl je probeert de juiste tafelmanieren te onthouden. Ze zijn gespecialiseerd in inkttekeningen (klein en groot) maar ook in schilderijen.

Archief beschikbaar voor: Trompette de la Mort

  • Winternachten 2022 – Thursday Night Unlimited

    Trompette de la Mort live painting

    Kunstenaars Bruno Ferro Xavier da Silva en Gwen Stok werken samen onder de noemer Trompette de la Mort sinds 2014. Hun kunst heeft een macabere maar speelse uitstraling, alsof je de eregast bent onder de kannibalen, terwijl je probeert de juiste tafelmanieren te onthouden. Ze zijn gespecialiseerd in inkttekeningen (klein en groot) maar ook in schilderijen. In de foyer van PAARD zag je hen live schilderen op kamerschermen en je ontdekte bijzondere tafelkleden.

  • Winternachten 2022 – Friday Night Unlimited

    Trompette de la Mort live painting

    Kunstenaars Bruno Ferro Xavier da Silva en Gwen Stok werken samen onder de noemer Trompette de la Mort sinds 2014. Hun kunst heeft een macabere maar speelse uitstraling, alsof je de eregast bent onder de kannibalen, terwijl je probeert de juiste tafelmanieren te onthouden. Ze zijn gespecialiseerd in inkttekeningen (klein en groot) maar ook in schilderijen. In de foyer van PAARD zag je hen live schilderen op kamerschermen en ontdekt je bijzondere tafelkleden.