Inschrijven op de nieuwsbrief

Roza Lozica

Roza Lozica
Roza Lozica

(1990) is een zangeres en songwriter die bekendheid kreeg door haar deelname aan The Voice of Holland in 2016. Terwijl ze nog studeert aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam werkt ze als achtergrondzangeres met onder meer Glennis Grace en René Froger en treedt na een succesvolle auditie toe tot de band van Alain Clark. Met Clark als producer en componist brengt ze in 2013 haar eerste EP uit waarvoor ze meerdere nummers (mee)schreef. Sinds september 2018 staat haar nieuwe song Till the rain falls op Spotify.

(WN 2019)

Archief beschikbaar voor: Roza Lozica

  • Winternachten 2019

    Woorden Worden Zinnen - Winternachten editie

    Met: Aafke Romeijn, Akwasi, Elfie Tromp, Elzahra Elkawafi, HemelBesem, Jennifer Muntslag, Mr. Winter, Quin Kempees, Roos Dickmann, Roza Lozica

    In Paard bleek het genieten van performers, poëzie, punchlines, muziek, exposities, beers & bites in een feelgood setting tijdens deze speciale Winternachten-editie van Woorden Worden Zinnen. De line up bestond uit verhalenverteller en rapper Akwasi, schrijver en columnist Elfie Tromp, schrijver en singer-songwriter Aafke Romeijn, actrice Roos Dickmann (o.a. Soof), rapper, radio host en schrijver HemelBesem uit Zuid-Afrika en zangeres Roza Lozica (o.a. The Voice of Holland). En verder versjes om mee naar huis te nemen van Quin Kempees, favo host JNM The Naked MC en de plaatjes van DJ Winter.
    Woorden Worden Zinnen is hét laagdrempelige platform en podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het platform presenteert zich op podia en festivals in de Randstad en is in 2010 opgericht door spoken word artiest Elten Kiene en literair organisator Wesley Loos.