Inschrijven op de nieuwsbrief

Quin Kempees

Quin Kempees
Quin Kempees

(1984) schrijft voornamelijk versjes die ze vaak ook illustreert. Op haar blog lees je met haar mee. Haar versjes zijn snapshots van momenten die ze de moeite waard vindt om vast te leggen. Ze maakt zowel werk voor volwassen als kinderen. Als auteur en performer vangt ze improviserend en met zo min mogelijk rijmende woorden wat in de lucht hangt: hier en nu. Vanuit haar werk in de jeugdbescherming is Kempees auteur van het Wortelen en groeien Kindplan voor ouders en kinderen in een scheiding.

(WN 2019)

Archief beschikbaar voor: Quin Kempees

  • Winternachten 2019

    Woorden Worden Zinnen - Winternachten editie

    Met: Aafke Romeijn, Akwasi, Elfie Tromp, Elzahra Elkawafi, HemelBesem, Jennifer Muntslag, Mr. Winter, Quin Kempees, Roos Dickmann, Roza Lozica

    In Paard bleek het genieten van performers, poëzie, punchlines, muziek, exposities, beers & bites in een feelgood setting tijdens deze speciale Winternachten-editie van Woorden Worden Zinnen. De line up bestond uit verhalenverteller en rapper Akwasi, schrijver en columnist Elfie Tromp, schrijver en singer-songwriter Aafke Romeijn, actrice Roos Dickmann (o.a. Soof), rapper, radio host en schrijver HemelBesem uit Zuid-Afrika en zangeres Roza Lozica (o.a. The Voice of Holland). En verder versjes om mee naar huis te nemen van Quin Kempees, favo host JNM The Naked MC en de plaatjes van DJ Winter.
    Woorden Worden Zinnen is hét laagdrempelige platform en podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het platform presenteert zich op podia en festivals in de Randstad en is in 2010 opgericht door spoken word artiest Elten Kiene en literair organisator Wesley Loos.