Inschrijven op de nieuwsbrief

Matthijs Sluiter

Matthijs Sluiter
Matthijs Sluiter

is illustrator en oprichter van Ontwerpstudio Het Mes in Den Haag waar hij identiteiten, websites, boeken, beletteringen en logo's ontwerpt voor cultuur- of kennisorganisaties. Hij behaalde in 1999 zijn master Illustratie aan ArtEX Hogeschool voor de Kunsten. Naast zijn werk voor Het Mes is Sluiter ook redacteur bij typografie-website Fonts In Use, schrijft over vormgeving voor Fontstand News en verzamelt en deelt type specimens op Instagram. Tijdens het Writers Unlimited Internationaal Literatuurfestival Den Haag 2024 maakt hij live tekeningen tijdens Stem van de Stad, het programma waarin scholieren zelf geschreven verhalen vertellen.

(WU2024)

Archief beschikbaar voor: Matthijs Sluiter

 • Writers Unlimited 2024 – Friday Night Unlimited

  De stem van de stad - Zeer Korte Verhalen

  Haagse scholieren van het Edith Stein College, het John Dewey College en De Vrije School vertolkten in hun eigen Zeer Kort Verhaal De Stem van de Stad. Voor deze verhalen deden ze inspiratie opn tijdens schrijfworkshops op school en een wandeling door Den Haag, onder leiding van Diann van Faassen. Terwijl zij hun verhalen presenteerden verbeeldde live tekenaar Matthijs Sluiter de beweging van de wandeling door de stad, als een extra wisselwerking tussen woord en beeld.

 • Writers Unlimited 2024 – Saturday Night Unlimited

  De stem van de stad - Zeer Korte Verhalen

  Haagse scholieren van het Edith Stein College, het John Dewey College en De Vrije School vertolkten in een Zeer Kort Verhaal De Stem van de Stad.
  Voor deze verhalen deded ze inspiratie op tijdens schrijfworkshops op school en een wandeling door Den Haag, onder leiding van Diann van Faassen.
  Terwijl zij hun verhalen presenteerden verbeeldde live tekenaar Matthijs Sluiter de beweging van de wandeling door de stad, als een extra wisselwerking tussen woord en beeld.