Inschrijven op de nieuwsbrief

Karin Slaughter

Karin Slaughter - foto: Alison Rosa
Karin Slaughter - foto: Alison Rosa

is een van 's werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema's aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre.

(WU 2020)

Archief beschikbaar voor: Karin Slaughter

 • Karin Slaughter & Charles den Tex

  Karin Slaughter & Charles den Tex

  Met: Charles den Tex, Karin Slaughter

  De onbetwiste Queen of Crime, Karin Slaughter, komt met een nieuwe roman: Verzwegen.
  Het is de twintigste (!) bestseller van deze geliefde Amerikaanse auteur en dat is alle reden om met haar in gesprek te gaan. Thrillerauteur Charles den Tex zal haar op maandag 8 juni 2020 voor Writers Unlimited interviewen over haar boeken, haar schrijven en het leven in het algemeen. Helaas zonder publiek, maar u kunt het interview toch live bijwonen via Zoom.

  Bent u ook benieuwd naar wat Karin Slaughter zal vertellen over haar nieuwe boek? En hoe ze terugblikt op haar oeuvre? Koop dan een gesigneerd exemplaar van Verzwegen bij De Vries Van Stockum Boekverkopers in Den Haag of Haarlem en u ontvangt uw persoonlijke inlogcode voor dit online event. Engelstalig programma.

  Over Verzwegen:
  Een studente is in haar eentje aan het hardlopen in het bos. Ze prent zichzelf in dat ze geen reden heeft om bang te zijn, maar ze heeft het gruwelijk mis. Een monster houdt zich schuil tussen de bomen, en hij wacht op het juiste moment om toe te slaan.
  Jaren later zit de dader achter slot en grendel en is de zaak gesloten. Maar wanneer er een jonge vrouw op exact dezelfde wijze wordt aangevallen, heropenen Will Trent en Sara Linton het dossier. Hoewel het oorspronkelijke spoor is doodgelopen – herinneringen zijn vervaagd, getuigen verdwenen – tikt de klok genadeloos door, want de moordenaar aast op zijn volgende slachtoffer.

  Programma in samenwerking met HarperCollins Holland, De Vries Van Stockum en Haarlems Literatuurfestival
  Programma samengesteld door Ilonka Reintjens (Writers Unlimited)