Inschrijven op de nieuwsbrief

Jennifer Muntslag

JNM (Jennifer Muntslag - foto: Photostudio 010
JNM (Jennifer Muntslag - foto: Photostudio 010

(1983) alias JNM the Naked MC maakt muziek, presenteert, zingt, acteert en geeft workshops. Ze groeide op in Amsterdam, verhuisde naar Almere en keerde terug naar de hoofdstad om te studeren en werken. Van jongs af aan staat ze graag in de spotlights met zang en zelf geschreven nummers. Ze presenteerde onder meer Kunstbende, Amsterdam Roots Festival, woordkunstplatform Mind the Gap en UItmarkt, was host/MC van o.a. Vieze Poezendek, Milkshake Festival, Kwaku en Into the Great Wide Open. Ze vormt samen met Clifford Goilo en Tieka Masfar pop/rap-formatie RBBP.

(WN 2019)

Archief beschikbaar voor: Jennifer Muntslag

  • Winternachten 2019

    Woorden Worden Zinnen - Winternachten editie

    Met: Aafke Romeijn, Akwasi, Elfie Tromp, Elzahra Elkawafi, HemelBesem, Jennifer Muntslag, Mr. Winter, Quin Kempees, Roos Dickmann, Roza Lozica

    In Paard bleek het genieten van performers, poëzie, punchlines, muziek, exposities, beers & bites in een feelgood setting tijdens deze speciale Winternachten-editie van Woorden Worden Zinnen. De line up bestond uit verhalenverteller en rapper Akwasi, schrijver en columnist Elfie Tromp, schrijver en singer-songwriter Aafke Romeijn, actrice Roos Dickmann (o.a. Soof), rapper, radio host en schrijver HemelBesem uit Zuid-Afrika en zangeres Roza Lozica (o.a. The Voice of Holland). En verder versjes om mee naar huis te nemen van Quin Kempees, favo host JNM The Naked MC en de plaatjes van DJ Winter.
    Woorden Worden Zinnen is hét laagdrempelige platform en podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het platform presenteert zich op podia en festivals in de Randstad en is in 2010 opgericht door spoken word artiest Elten Kiene en literair organisator Wesley Loos.