Inschrijven op de nieuwsbrief

DJ Safri

DJ Safri
DJ Safri

is een van de toonaangevende worldgroove DJ's van Nederland. Hij draait zo ongeveer alle stijlen waarop wereldwijd wordt gedanst, al dan niet in één mix gecombineerd, zoals Latin, Afrobeat, Oriental, Balkan Beats, Bollywood, Tropical, Cumbia, Asian Underground, Chaâbi, Kwaito en Baile Funk. DJ Safri draait door het hele land (en daarbuiten), op zeer uiteenlopende plekken. Variërend van de bekende festivals (waaronder Lowlands), de hotste club (Paradiso, Tivoli), speciale locaties zoals musea, maar ook bedrijfsevenementen en privéfeesten. Hij was – met zijn kennis en collectie van Oriëntaalse, Indiase, Turkse, Noord-Afrikaanse en Gipsy dansmuziek - mede-oprichter en vaste DJ van de Mystic Grooves party's in clubs als Rasa, de Melkweg, Tivoli, Paradiso en op festivals. Elke maand is Safri te horen op de Concertzender met een eigen mix, in het programma 'Solta a Franga'.

(WU 15 GR)

Archief beschikbaar voor: DJ Safri

 • Winternachten 2015 – FRIDAY NIGHT UNLIMITED

  Friday Night Wintercafé

  Het Wintercafé is het meeting point van het festival, waar schrijvers en publiek samenkomen, en worden ontvangen door MC Francis Broekhuijsen. Ook in het Wintercafé: hapjes en drankjes, Ud-speler Mohamed Ahaddaf ontvangt u met muziek in zijn huiskamer, boekverkoop en signerende schrijvers bij de Paagman bookstall, muziek van DJ Safri en meer.

  Schrijvers signeren:
  21:30 – 21:45: Karen Armstrong & Paul Scheffer
  21:45 – 22:00: Milena Michiko Flasar & Tao Yue
  22:20 – 22:35: David Grossman & Jennifer Clement
  22:45 – 23:00: Nina Weijers & Cynthia McLeod
  23:10 – 23:25: Toef Jaeger & David van Reybrouck

 • Winternachten 2015 – FRIDAY NIGHT UNLIMITED

  Dancing into the Friday Night

  Dansend de nacht in met DJ Safri, die zo ongeveer alle stijlen draait waarop wereldwijd wordt gedanst, al dan niet in één mix gecombineerd, zoals Latin, Afrobeat, Oriental, Balkan Beats, Bollywood, Tropical, Cumbia, Asian Underground, Chaâbi, Kwaito en Baile Funk.

 • Winternachten 2015 – FRIDAY NIGHT UNLIMITED

  Friday Night Wintercafé: Who's Afraid of Youth

  MC Francis Broekhuijsen presenteert in dit eerste uur leerlingen van de Haagse scholen Chr. College De Populier, Lyceum Ypenburg en Dalton Voorburg met hun gedichten, het resultaat van een serie workshops op school. Ze treden op met dichteres Ineke Riem.