Inschrijven op de nieuwsbrief

Charles den Tex

Charles den Tex - foto: Wim van de Hulst
Charles den Tex - foto: Wim van de Hulst

is een van de succesvolste thrillerauteurs van Nederland. Bijna al zijn boeken werden genomineerd voor de Gouden Strop en drie keer won hij die prijs: voor Schijn van kans, De macht van meneer Miller en CEL. Met De vriend won hij de Crimezone Thriller Award. Verloren vrouw is zijn eerste nieuwe thriller sinds het verschijnen van Bot in 2016.

(WU 2020)

Archief beschikbaar voor: Charles den Tex

 • Karin Slaughter & Charles den Tex

  Karin Slaughter & Charles den Tex

  Met: Charles den Tex, Karin Slaughter

  De onbetwiste Queen of Crime, Karin Slaughter, komt met een nieuwe roman: Verzwegen.
  Het is de twintigste (!) bestseller van deze geliefde Amerikaanse auteur en dat is alle reden om met haar in gesprek te gaan. Thrillerauteur Charles den Tex zal haar op maandag 8 juni 2020 voor Writers Unlimited interviewen over haar boeken, haar schrijven en het leven in het algemeen. Helaas zonder publiek, maar u kunt het interview toch live bijwonen via Zoom.

  Bent u ook benieuwd naar wat Karin Slaughter zal vertellen over haar nieuwe boek? En hoe ze terugblikt op haar oeuvre? Koop dan een gesigneerd exemplaar van Verzwegen bij De Vries Van Stockum Boekverkopers in Den Haag of Haarlem en u ontvangt uw persoonlijke inlogcode voor dit online event. Engelstalig programma.

  Over Verzwegen:
  Een studente is in haar eentje aan het hardlopen in het bos. Ze prent zichzelf in dat ze geen reden heeft om bang te zijn, maar ze heeft het gruwelijk mis. Een monster houdt zich schuil tussen de bomen, en hij wacht op het juiste moment om toe te slaan.
  Jaren later zit de dader achter slot en grendel en is de zaak gesloten. Maar wanneer er een jonge vrouw op exact dezelfde wijze wordt aangevallen, heropenen Will Trent en Sara Linton het dossier. Hoewel het oorspronkelijke spoor is doodgelopen – herinneringen zijn vervaagd, getuigen verdwenen – tikt de klok genadeloos door, want de moordenaar aast op zijn volgende slachtoffer.

  Programma in samenwerking met HarperCollins Holland, De Vries Van Stockum en Haarlems Literatuurfestival
  Programma samengesteld door Ilonka Reintjens (Writers Unlimited)